Alle materialerne til Peng’ Pong vil løbende blive offentliggjort her på siden. På sigt kommer materialet til at bestå af en række moduler med tilknyttede øvelser. Materialerne kan frit benyttes, som du har lyst til

Eksempelvis: På en fagdag, som små forløb i din årsplan, eller du kan udvælge de øvelser, som passer bedst til din klasse.

Til hver øvelse er der en undervisningsvejledning, der guider dig sikkert igennem øvelserne. Derudover har vi vedlagt de materialer, der skal bruges til at gennemføre øvelserne. Øvelserne har forskellige formål og tilgange og kan forhåbentlig inspirere dig til et øget fokus på finansiel dannelse i din undervisning.

Sikker internethandel

De 3 første øvelser

Prioriteringslegen

Hvordan vil du prioritere dine penge i forhold til forskellige økonomiske udgangspunkter?

Min Spaghetti Bolognese

Skal grøntsagerne være økologiske? Hvilken dåse hakkede tomater vil du købe? Man står overfor en masse valg når man handler ind, denne opgave skaber en øget bevidsthed om de valg, man står overfor på en helt almindelig indkøbstur – menuen står på spaghetti bolognese

Pengeslang

Skejser, moneter, kilo – hvordan kan penge omtales? En sjov brain break om slangudtryk for penge, hvor der er god mulighed for at få bragt bevægelse og sanser i spil.