WEBINAR I DAG KL. 14-15

Gratis webinar om hverdagsøkonomi til mellemtrinnet (26. oktober)

Hvis du har 1 time ledig d. 26. oktober, så vil Danske Skoleelever og Danske Bank sætte fokus på, hvordan man styrker den finansielle kompetence allerede fra mellemtrinnet.

Webinaret er fra 14.00-15.00, og du kan tilmelde dig helt gratis.

Tilmeld

Peng’ Pong udbyder gratis webinarer til det pædagogiske personale omhandlende hverdagsøkonomi på mellemtrinnet. På webinaret gives en smagsprøve på vores øvelser, og vi klæder jer på til det videre arbejde med modulerne. 

Webinaret består af to dele. I første del har vi inviteret Anne Juel Jørgensen på besøg. Anne er chef for Danske Banks læringstiltag til børn og unge. Anne besidder en enorm viden om børn og unges økonomiske adfærd og færden.

Hvornår dannes børn og unges kognitive forståelse for penge?

Hvordan arbejder man bedst med økonomisk forståelse?

Det er blot nogle af de spørgsmål, Anne kommer ind på i sit oplæg. I anden del af webinaret vil jeg sammen med en af vores unge frivillige fortælle om vores erfaringer med materialet, ligesom vi vil lave en indflyvning således, at I selv efterfølgende kan bruge forløbet i undervisningen.  

Vi tilbyder også fysiske lærerkurser

Du kan booke Peng’ Pong til at komme ud og holde et lærerkursus. Her kommer vi ud og underviser lærere og pædagogisk personale i Peng’ Pong. På kurset sætter vi fokus på, hvordan man kan få hverdagsøkonomi ind på skoleskemaet allerede fra mellemtrinnet. Vi vil gå i dybden med nogle øvelser fra hvert modul, hvor personalet vil få en hands-on experience. Øvelserne vi vil tage fat i, omhandler prioritering, værdiforståelse, hvordan man passer på sine digitale penge og hvordan penge og bolig hænger sammen. Der vil blive rig mulighed for at teamet kan drøfte de forskellige greb, som kan benyttes i lige netop deres klasse.

Skriv til san@skoleelever.dk, hvis din skole er interesseret i at få os ud. Vi udbyder kun 10 kurser fra august til november 2021, så det er først til mølle.