Brug Peng' Pong i forbindelse med Åben Skole

Undervisningsministeriet opfordrer til at skolerne inddrager sin omverden. Det skal gerne bidrage til at eleverne lærer mere og får et større kendskab til samfundet. Anne Juel Jørgensen fra Danske Bank siger følgende om Den åbne skole:

”Som væsentlig samfundsaktør vil Danske Bank gerne understøtte de politiske ambitioner. Det gør vi ved at sætte vores viden og indsigter om penge og hverdagsøkonomi i spil i folkeskolen med det klare formål at bidrage til at styrke den enkelte elevs finansielle kompetencer, så de vil kunne opbygge gode pengevaner til livet.”

Derfor har din klasse mulighed for at booke et besøg af en Danske Bank medarbejder, som vil kickstarte Peng’ Pong ved at komme ud og tager jer igennem det første modul.

Undervisningen tager 1,5 time, hvilket svarer til 2 lektioner på nogle skoler.

Peng’ Pong sætter hverdagsøkonomi på skoleskemaet og undervisningsmaterialet er udviklet af Danske Skoleelever i samarbejde med Danske Bank. Her er der lagt stor fokus på dialogbaserede opgaver, som ligger op til diskussion og refleksion. Samtidig er det et bevidst valg, at der ikke altid kun er en løsning, selvom vi er i faget matematik.

Er du interreseret i et besøg, så udfyld nedenstående kontaktformular.

Navn(Påkrævet)
Postnummer(Påkrævet)
E-mail(Påkrævet)
Please enter a number from 1 to 53.